www.kurejoenms.fi
Suurpetohavainnot
Suurpetohavainnot (karhu, susi, ilves ym) Timo Koppelomäelle p. 040 583 5477 tai täytä havaintolomake tästä

Syysterveisiä

Syksyn jahtikausi on  hyvässä vauhdissa.  Lintujen osalta metsästys alkaa olla jo loppusuoralla. Itse olen ehtinyt lintujahtiin parina päivänä, mutta hyvin laihoin tuloksin. Laukaustakaan en ole päässyt ampumaan enkä  kyllä saalislintujakaan nähnyt. Tehty  kiintiön pienennys tuntuisi näin  olleen oikea ratkaisu.
Kanahaukka  vain yritti  viedä kuvani. Onneksi ote ei pitänyt ja niin molemmat kuvani säästyivät.

Hirviporukat ovat päässeet jo  kaatoihin ja hirvikanta tuntuukin olevan seuran alueella ihan kohtuullinen.  Molemmat seurueet
saivat useita hirviä   jo ensimmäisenä jahtiviikonloppuna.

Seuran majalla on kesän aikana tehty korjauksia, eli sähköjohto on  uusittu ja näin virtaa riittää paremmin myös keittohommiin. Lämmityskattilan tilalle on vaihdettu uusi(käytetty)  kattila ja näin lämmityspuolikin on kunnossa.

Käytöstä poistettu kattilla katosi metsästysmajalta mystisellä tavalla. Kukaan ei tunnu tietävän mihin tai kuka sen vei.

Toivoisinkin, että viejä tai asiasta jotain tietävä ottaisi yhteyttä  allekirjoittaneeseen tai johonkin hallituksen jäseneen kattilan kohtalon selvittämiseksi.

Kattilan kohtalo on selvinnyt.  Parin jäsenen ”yksityisajattelun  perusteella” kattila on viety ”miestenkerhon” toiminnan tukemiseksi järjestettyyn romukeräykseen.

Muistutan vielä menossa olevasta pienpetokilpailusta.
Keväällä rakennettiin 2 kpl  kanu-loukkuja, jotka ovat pyynnissä  ja saalistakin on jo tullut.

Jahtionnea vain kaikille.