www.kurejoenms.fi
Suurpetohavainnot
Suurpetohavainnot (karhu, susi, ilves ym) Timo Koppelomäelle p. 040 583 5477 tai täytä havaintolomake tästä

Kesäkokous 2.8.2015

Metso ja teeri rauhoitettiin

Kesäkokous pääti yksimielisesti rauhoittaa metson ja teeren metsästykseltä.

Lintujen määrä on dramaattisesti vähentynyt parin viime vuoden aikana mm. viileiden säiden takia.

Kyyhkyn ja pyyn metsästys on mahdollista huomioiden, että ns. ”Lohijoen ryömy” Koskenvarrella on rauhoitettu kyyhkyjen metsästykseltä. Urosfasaanin metsästys on myös sallittua mutta naarasfasaani ja peltopyy ovat myös rauhoitettu metsästykseltä.

Metsäkauriin osalta saaliskiintiöksi sovittiin 3 aikuista(mielellään uros) ja 3 vasaa, kuitenkin vain max.1/jäsen. Kauriin metsästys aloitetaan lauantaina 26.9 ja metsästys tapahtuu seuruemetsästyksenä eli vähintään 2 metsästäjän seurueena. Sama koskee myös ”kyttäysjahtia”. Metsästyksen aloittamisesta sekä mahdollisesta saaliista tulee ilmoittaa Kenneth Gråhnille(0400 867 334).

Jäniksen ja rusakon osalta ei asetettu kiintiöitä ja hirvenmetsästyksestä päätetään omassa kokouksessa myöhemmin syksyllä.

Karhunmetsästys on myös mahdollista, sillä seura on mukana yhteisluvassa jolle on myönnetty kaatolupa 3 karhulle. Myös karhunmetsästyksen osalta tullaan järjestämään oma kokous.

Metsästyksessä pidetään ”joulurauha” 24.-25.12., jolloin ei metsästetä.

Seura järjestää 21.8. mäyräkoirien tuomarikurssin ja 31.10 mäyräkoirien ajokokeet. Hirvikoirien Alajärven mestaruuskilpailut lauantaina 3. lokakuuta.