www.kurejoenms.fi
Suurpetohavainnot
Suurpetohavainnot (karhu, susi, ilves ym) Timo Koppelomäelle p. 040 583 5477 tai täytä havaintolomake tästä

Talvikokous 7.3.2015

Sääntömääräinen vuosikokous pidettiin ABC:n kabinetissa, jonne oli saapunut 22 jäsentä. Sääntöjen määrämät asiat käsiteltiin sopuisasti ja joutuisasti.

Hallituksen erovuoroiset Harri Peltomäki ja Antti Talvitie jatkavat samoin toiminnantarkastajat Eeti Kantokoski ja Juha Kyllönen sekä varamiehet. Hallitukselle ja muille tilivelvollisille myönnettiin yksimielisesti vastuuvapaus vuodelta 2014, vaikka tilinpäätös näytti miinusta.  Perusteluina miinusmerkkiselle tilitykselle oli, että järjestettiin kahdet hirvipeijaiset vuoden aikana.

Toimintakertomus sekä toimintasuunnitelmat hyväksyttiin myös yksimielisesti. Talousarvio hyväksyttiin myös keskustelujen jälkeen. Keskustelua käytiin ja äänestettiin  hallituksen esityksestä varata 6000 € Lähemajan takka ja keittiöremonttiin. Hallituksen tehtäväksi jäi toteuttaa suunnitelma määrärahan puitteissa tai mielellään vähän säästäen.

Jäsenmaksuista  suoritettiin myös äänestys jossa vastakkain oli hallituksen esitys  35€ ja vastaehdotus 40€. Hallituksen esitys voitti, joten jäsenmaksu on 35€/2015.

Jaostoihin valittiin; Juha Kyllönen ja Asko Tienhaara/Hirvikoirajaosto, Ismo Kuhalampi/Kanakoirajaosto, Kenneth Gråhn ja Jari Ketonen/Ajokoirajaosto ja Jani Kantokoski ja Jussi Mattila/Ampumajaosto.

Lähemajan talonmiehenä jatkaa Risto Väliaho.

Allekirjoittanut joutui taipumaan vielä vuodeksi puheenjohtajaksi, mutta ilmoitan jo tässä vaiheessa että tämä tulee olemaan allekirjoittaneen viimeinen vuosi puheenjohtajana, vaikka  kulukorvaus tuplattiin.

Riistanhoitoyhdistykselle päätettiin jättää anomus 1 valkohäntäpeuran kaatoluvasta. Rhy:n kokouksessa voi edustaa 5:llä valtakirjalla.

Yllä tärkeimmät kokouksessa käsitellyt ja päätetyt asiat.